About us

Eng. Evil Penguin TV is a (live) streaming platform and a creator of cultural content. Our mission is to create and distribute high quality local content to the widest possible audience. In this way, we affirm the crucial role of local culture in an increasingly digital universe.

The Evil Penguin is a penguin that does not conform to the mainstream but is idiosyncratic. Or in other words, a penguin with a strong character and vision, which is generally true of good musicians and artists.

And of course there is the connotation with the dressed up conductor/musician at classical concerts.

----

Ned. Evil Penguin TV is een (live) streaming platform en een maker van culturele content. Onze missie is het creëren en distribueren van lokale content van hoge kwaliteit naar een zo breed mogelijk publiek. Op die manier bevestigen we de cruciale rol van lokale cultuur in een steeds digitaler universum.

 

De Evil Penguin is een pinguïn die zich niet conformeert aan de mainstream maar eigenzinnig is. Of met andere woorden, een pinguïn met een sterk karakter en een sterke visie, wat over het algemeen ook geldt voor goede muzikanten en artiesten.

 

En natuurlijk is er de connotatie met de verklede dirigent/musicus bij klassieke concerten.

Contact

Evil Penguin TV
Kanunnik De Deckerstraat 22
2800 Mechelen
Belgium

Tel: +32 (0)15/63.79.30

E-mail: 
info@evilpenguin.eu 

Questions about streaming: streaming@evilpenguin.eu