penguin-black_2x.png

Watch high quality, performing arts at home

 • echte penguin
 • facebook groot
 • instagram icon groot
 • youtube groot

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?


Ja. U kunt uw abonnement opzeggen bij "mijn abonnementen". Of stuur een e-mail naar eva@evilpenguin.eu. Aarzel niet om ons te vertellen waarom u uw abonnement wilt opzeggen. Alle feedback is welkom.
Kan ik kiezen in welke taal mijn programma wordt ondertiteld?


Helaas, dat kan niet, en dat spijt ons. Vooral in oudere inhoud, kunt u inderdaad Nederlandse of Franse ondertitels vinden. Mogen wij u de deepl translator aanbevelen voor ondertitels die u echt wenst te begrijpen? We zullen een speciale inspanning doen om alle nieuwe inhoud van Engelse ondertitels te voorzien.
Wist u al...


dat sommige pinguïns voor het leven paren? Sommige. Net als sommige mensen.
Contact details


Evil Penguin TV
Kanunnik De Deckerstraat 22
2800 Mechelen
Belgium

Tel: +32 (0)15/63.79.30

E-mail: info@evilpenguin.eu
Waarom wordt bij sommige video's de prijs van €3,5 aangerekend en andere €4,5?


Meer inhoud om van te genieten, meer om voor te betalen. Als een video langer is dan 60 minuten, rekenen we de bescheiden prijs van €4,5. En laten we eerlijk zijn, dat is erg gul van de 'Evil' Penguin.
Hoe lang blijft de video die ik huur beschikbaar?


Precies 72 uur lang!
Ondersteuning bij livestreams en betalingen


De livestream wilt niet laden of blijft haperen.

 1. Probeer een ander WIFI-netwerk.
 2. Probeer een andere browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari...)
 3. Zorg ervoor dat uw browser de laatste versie is. Hoe controleert u of dit het geval is? Hier: https://www.whatismybrowser.com/ Als het niet de laatste versie is, update dan uw browser.
 4. Probeer de url te openen in 'incognito' modus. Soms kunnen cache en cookies in de weg zitten bij het laden van de video.
 5. Probeer een ander apparaat.
 6. Zet je anti-virus even uit. Soms zit uw anti-virus software het laden van de video in de weg. Vernieuw de pagina na het uitschakelen.
Wilt u direct opnieuw kijken of bent u later begonnen met kijken dan het beginuur? Het duurt even voordat ons systeem de livestream online heeft gezet. We besparen u alle technische details, maar we verzekeren u dat de livestream dezelfde dag nog beschikbaar zal zijn. Betaling
 • Betaling is mogelijk met creditcard (Visa, Mastercard, AMEX, Discover), Bancontact en iDeal;
 • Betaling met bancontact via QR-code: zorg ervoor dat je de QR-code scant via je bankieren app of de Payconiq app, NIET met je camera of een QR-code scanning app;
 • Vergeet niet aan te duiden dat je 1 ticket wil kopen. Wil je meer dan 1 ticket kopen? Dan dien je de betaling per 1 ticket te doen.
Tickets
 • Na aankoop van een ticket ontvang je van Universe een bevestigingsmail met je factuur.
 • Een uur voor de livestream krijg je een tweede e-mail met de link naar de livestream. Heeft u niets ontvangen? Kijk dan in je spamfolder of stuur een mailtje naar streaming@evilpenguin.eu.
 • Heb je na de première van de livestream een ticket gekocht? Dan wordt je ticket direct na je aankoop naar je toegestuurd. Dit kan een paar minuten duren, maar maak je geen zorgen: je ticket is onderweg!

Evil Penguin vzw  |  Kanunnik de Deckerstraat 22, 2800 Mechelen  |  +32 (0)15 63 79 30  |  info@evilpenguin.eu